döööd

jag ligger här och typ sover men vill bara säga att imorgon kommer jag inte att blogga för jag sover hos helena och vi ska göra allt utom att vara inne på datan:) ha det bääst!
kärlek frååån amanda<3

förlåt att jag bryr mig, förlåt att jag stör.
förlåt att jag älskar dig såsom jag gör.
men låt mig drömma,
för det är inte så lätt att gå vidare och glömma.¨
jag vet att det är över jag hade min chans.
men låt mig få minnas, för lita på mig?
förr eller senare gllömmer jag dig.

( den stämmer fan)

tjollahopp

idag gick d agen ganska snabbt, vi började dagen med dubbel geografi sen hade vi dubbel gympa sen lunch och en lärare satt brevid mig och helena och när vi sitter och pratar så ser alla att det är ett JÄTTE lååååångt hårstrå i hennes mat, och när hon börjar dra så tra det aldrig slut och maten lyfter sig från tallriken ( äckligt) så hon går och slänger maten och hämtar ny! jag kan bara säga att det här typ händer varje dag för nån vilket är jätte äckligt!
sen hade vi vikarie i svenskan och vi fick göra läxor så gjorde jag hela min matte men glömde den såklart i bänken så den måste jag göra om... 
det känns som om jag och helena bara pratat om vad vi ska göra imorgon utan att komma fram till något''/ vi tänkte åka till landet men nu fick vi inte det. så a vi får se hur det blir.

här kommer dagens outfit:

 


 


måndag

hejsan!
idag hade jag sovmorgon och vaknade kl. 8.45 och började kl. 9.20 och jag vet att ni inte tycker att det är sovmorgon men för mig är det de.
när jag kom till skolan hade jag labb och vi skulle hålla på med en ballong, ganska kul faktiskt.
sen hade vi matte som jag knappt gjorde någonting på, sen hade jag biologi prov som gick sämst!!jag hade knappt pluggat vilket jag verkligen ångrar!
sen prata jag och helena om vad vi skulle hitta på på valborg och vi har inte riktigt bestämmt oss än:)
sen hade vi fyisk och jag och katta satt längst bak i klassrummet bakom en bänk och gjorde typ allt utom att plugga! sen hade vi bild och det var ju också lite mysigt:)

här kommer det som jag köpt:

   
( klänningen är till en show ) 

söndag

hej allihop<3
det är söndags kväll och jag har fixat lite musik.
Idag har jag inte gjort så myckt... jag köpte en kofta, en klänning och ett par leggings ( klänningen och leggingsen var till dansshow) hah den var faktiskt lite cool och vem vet jag kanske kan ha den någon mer gång än bara på showen. sen var jag och dansa, jag vet inte varför men det kändes som om vi dansa och ansträngde oss och det blev mer på den här lektionen fast alla var typ döda. sen åkte jag hem och plugga lite. och det blev verkligen lite! jag orkar inte plugga jävla biologi och lära mig om människokroppen. 
jag funderar på att gå och läga mig snart, för jag har så ont i huvudet och mår nästan illa och om jag ska orka den här veckan kanske det är bra. tur är det i alla fall att vi bara går 2 och en halv dag den här veckan. 
på torsdag kanske jag ska träffa emilia och se om vi kan hitta på något. och jag måste verkligen bestämma någon dag med elicia för det känns som en evighet sen men egentligen var det i typ onsdags eller nått.
juste jag lägger in bilder på mina nya kläder snart jag orkar inte nu:)
masssa med kärle från amanda!! 

image3
( bilden är från 18 april, jag vet ett tag sen men den är så mysig)

söndags morgon

heej allihoppa<3
jag har precis vaknat och det är väldigt tidigt för min del:)
Idag måste jag verkligen plugga och sen har jag dans kl. 14.20- 16.35. óch innan det vill jag åka och köpa en kofta för i fredags köpte jag 3 nya linnen som kommer in lite senare.
jag hatar verkligen att ha prov på måndagar man borde inte få ha det! sen nästa vecka så går vi bara 2 och en halv dag, och ändå har dom lyckats lägga in 2 prov!
nästa vecka ska jag träffa elícia och hon har mycket att berätta och vi ska byta tillbaka alla våra kläder eller nått. men nu måste jag gå och äta frukost :D
kärlek från amanda


ny blogg!

hej alla bloggläsare:)
det här är min nya blogg, förra hette: lebbsyster.blogg.se ( lite pinsamt).
hur som helst kommer jag skriva vad som händer i mitt liv och nya kläder och dagens outfit om jga orkar, vi får se. men det är här allt kommer stå.
puuuuusssssar från amanda<3

image2

RSS 2.0