trött

jag är trött som vanligt! jag fattarinte vad som är med mig, jag har solat typ hela dagen och då har jag sovit s¨å jag fattar inte hur jag kan vara så trött. aja i morse vakna jag av att helenas mamma ringde & sa att helenas pappa skulle till stan & att dom kunde träffas där:) så vi gick upp, men alla mina kläder var hos mamma ( vi har byte på fredagar) så jag hade inget att ta på mig & pappa hade inte varit hemma på kvällen så han hade inte hunnit köpa frukost, lite pinsamt när man har gäster! men när helena hade gått satte jag mig framför tv:n känns som de var jätte länge sen, jag kommer inte ihåg:) sen gick jag ut och sola ett tag, tog ett dopp och sen ringde mamma & sa att hon kunde hämta mig så jag fick frukost. så kl. 1 åt jag frukost/lunch som bestog av: mjölk med flingor, 2 mackor & ett STORT glas o´boy:) sen sola jag & somna igen, efter ett tag kom pappa & vi åkte till kungens kurva & köpte :

1. tygskor ( lika som innan så jag kan ta dom gamla till polen)
2. toffsar & hårspännen
3. leggings & strumpor
& lite till min lillebror

sen kom vi hem & jag skulle passa lillebrorsan, så vi bestämde oss för att åka hem & sola & bada:)
sen var de middag, sååå gott jag dog fan:)
pressad potais med oxfile, gud va gott de va jag rekomenderar verkligen:)

sen kom ajg på att tänk om jag hittar något i turkiet som pappa inte vill köpa, då måste jag ha pengar med mig, så jag satte igång att tvätta bilen, ska se om jag kan hitta på något mer:) nej nu ska jag krypa ner i soffan.

puss & kram skumbanan


lördag morgon

hej allihoppa

jag & helena kom precis hem, efter att ett hårsrays krig. riktigt kul:) mitt hår är typ förstört men de kanske de var värt! hah idag har vi inte gjort så mycket, vi sola på ängen, åt glass, träffa siamak & daiel och några till:) hah sen åkte vi till tacobar och åt väldans gott, sen var de krig i typ 1 timme, sen var de dax att åka hem, på vägen hem prata vi om allt och ingenting! de är de jag älsakr med helenka att man kan prata om vad som helst! man känner sig så mycket lättare efteråt. vi skulle behöva vänta på bussen i typ 40 min så vi gick en bit och passa på att prata.
nu är vi hemma och ska duscha, kan verkligen behöva tvätta mitt hår! hah tjadååå:)

/A

helena darling

just nu sitter jag här med helena, vi har precis ätit på tacbar, riktigt gott faktiskt. fast jag blev såå himla mätt så vi gick och nu ska vi kolla på film, hah HATA GÖTEBORG igen:) haha skrive rmer sen<3


student mottagning

idag var jag på en student mottagning, trevligt trevligt:)
juste igår var det ju MBN riktigt najs faktskt, men dansa ALDRIG med träningsvärk. trodde aldrig jag skulle kunna ställa mig upp igen! men de var riktigt kul faktiskt, lite stelt i början men allt eftersom blev de kul:)
imrogon är de fredag coh jag ska väl hänga med min underbara vän, helena & vi ska väl göra de gamla vanliga, skriver mer om de imrogon:)

(``v´´) 

I´m so sorry

förlåt att jag inte bloggat på ett tag men mitt internet på datan funkar inte och mammas data fuknar typ inte ( jag är expert på att ta sönder datorena, enligt alla) så jag mårste vänta till fredag inannan jag kan börja blogga på riktigt iegn för då kommer jag till pappa, men jag kan försöka på den här datan men de är en jobb data så jag kan inte göra så mycket. men en sak som har hänt är att ajg fått tillbaka min mobil från lagning, så nu kan jag börja visa "dagens outfit" igen:) men eftersom att ingen av datoerna funkgerar så får ni vänta till fredag, eller lördag''/
sen på onsdag åker jag till turkiet och blir borta en vecka så då kommer jag inte kunna blogga så mycket, om de inte finns data på hotellet. sen efter de kan jag blogga i en vecka för sen ska jag till polen i 2 veckor och direkt efter ska jag till andreas land, så det kommer ta typ 3 veckor efter turkiet innan jag kan blogga igen, därför tänker jag köra s¨tenhårt nu, nej nu är de desperata hemmafruarar som gäller:)

big love/ amanda

morsdag

ni har väl inte glömt att det är morsdag idag? så kom igen skäm bort er mamma lite:)

min mammas dag, din mammas dag,
 vår mammas dag, alla mammors dag.



appropå ingenting, så har jag idrotts dag imorgon''/ vi har ju som sagt tema OS vecka, så därför ska vi ha OS imorgon, 7-9 är indelade i " länder " som ska tävla mot varandra & jag tror dom olika " grenarna " är:

fotboll
100 meter springning
400 meter springning
kul kastning
höjd hopp
kanske längd hopp

kommer med en bättre förklaring imorgon, jag hatar verkligen idrottsdagar men måste se de på den ljusa sidan! det kan faktsik vara kul att komma ut och inte sitta inne i skolan hela dagen:) men grejen är att på gympan är höjdhopps mattan inte lika tjock som på IP:n där vi ska vara, så där klarar jag att hoppa " sax hopp" utan problem men när jag ska hoppa på IP:n så är mattan typ lika tjock som jag hoppar''/ jag är verkligen dålig på höjdhopp, menmen övning ger färdighet:)

/ Amanda ♥


pirates of the sea

sverige vann tyvärr inte, men Pirates of the Sea - Wolves of the Sea var verkligen härliga, även om dom inte heller vann.

 

nej nu måste jag fixa mig, skriver mer ikväll<3

melodifestivalen

ikväll tävlar charlotte perrelli i berlgrad. lycka till säger jag bara!

image67
from amanda

soligt

solen är tillllllbaka:)
gud va skönt, det känns som man orkar mer med den! idag när jag skulle börja skriva i bloggen ringer telefonen och de är min pappa som sa att han kunde följa me mig och köpa en morsdagspresent, för imorgon är det ju morsdag :) hah det blev två " nektoros" som man har ljus i.
sen åkte vi till donken eftersom kl. var 4 och jag hade inte ätit lunch, där köpte jag lilla menyn fast med äpplen istället för pommes ( försöker vara nyttig *stolt* hah) men när vi får maten kollar jag vad vi fått, för det är alltid något som fattas och även denna gång var de det. vi hade beställt:
en cheesburgare
en liten cola
en lilla menys ( en cheesburgare, äpplen och en dricka)
men i påsen log:
en cheesburgare, äpplen och två drickor. vi sa till men dom sa att de var allt, men till slut fick vi vår hamburgare och vi åkte hem till mamma och åt, sen åkte vi till pappa där jag har klippt gräset :) hah riktigt fint belv det faktiskt:)
hah men vad hände igår?
jo, jag, helena och andrea pkte till stan där jag köpte min avslutnings klänning och ett par skor, och helena köpte ett par skor.
senskulle andrea till landet så vi sa hejdå, sen gick vi till sandys och drack varm choklad.
och när jag skulle beställa sa han som stog i kassan, va ovanligt hah fan va pinsamt, jag och helena har varit där typ varje dag känns de som:)
menmen när vi kom hem provade vi klänningarna och skorna sen gick vi ut i rissne där vi träffa basse och ogge och nån mer men jag vet inte vad han hette. men sen kl. 9 ringde helenas mamma och sa att hon inte skulle hinna göra pizza till oss så vi fick äta mackor, hah vi åt bagetter, mums:)
sen gick vi och träffa sanna och tove och gick ner till rissne centrum, där ogge, basse, typ felix och massa fler va, vi hade de mysigt sen var de dax att gå hem, så vi gick till hem till helena och hämta allt sen gick vi till husbilen och sov till kl. 9 för helenas pappa behövde bilen men när vi kom upp satt han och åt frukost så vi hade inte behövt gå upp så tidigt men det är bra att lära sig gå upp tidigt också, sen åkte vi in till stan och jag åkte hem och sen hände de massa saker och nu sitter jag här:)
lite bilder från igår:

image63 image64 image65
image66

kärlek från amanda





tema vecka

idag började en tema vecka i min skola som ska hålla på i 1 vecka, alltså ska vi ha det imorgon också och på måndag ska vi ha idrottsdag eftersom vi har tema OS så ska vi ha OS på måndag''/ vi är iallafall uppdelade i olika grupper ( land) 7:an, 8:an och 9:an och min grupp fick kina.
visst är det skönt att inte ha några tråkiga lektioner och man slutar 13.30 varje dag, visst! och jag är i samma grupp som Katta så visst det är kul, men det kan också bli lite lång tråkigt, och det efter första dagen! jag hoppas att det händer mer imrogon, för idag var allt jätte vimsigt, alla sprang omkring och jag & katta fick info om tyskland när vi har kina så vi ville gå ner till stora bibliteket men det fick vi inte så katta börja kaxa med rektorn men vi fick ändå inte! sen gick vi till skolbiblioteket och skrev rent de vi hade och sen spela vi spel på datan ''/ ( such säg inget!!) hah sen efter skolan åkte jag,andrea & helena in till stan och köpte en skolavslutnings klänning till andrea och jag hitta en jäääääättte fin på topshop som jag ska köpa imorgon..
sen gick vi och fika på sandys där elicia & emilia proa ( det är jätte mysigt ) efter att vi gått runt och jag hittat jääte mycket fint som jag ville ha så gick vi in på h&m och där hitta andrea att BARA IDAG var det köp 2 betala för 1:) vilket jag och andrea gjorde, två stycken linnen blev det, så nu har jag 2 kr. kvar på kortet! så nu sitter jag barnvakt till min lillebror så det inte ska vara så längre:) hah sen åkte jag & andrea till medborgarplatsen för andrea sa att det var sååå kul:) men det var inga roliga människor där så vi skulle gå till vårt pratberg, men vi hann inte så lång för vi stanna och tog kort sen ringde andreas mamma och var lite små sur och ville att andrea skulle komma hem, så vi var tvugna att gå. och andrea ville låna min väska så jag stoppa allt i en plastpåse och åkte hem.
när jag sitter på tåget, kommer det en jätte läskig kille och sätter sig framför mig och kollar rakt ner i mina bröst och jag har en tubtopp på mig så jag trodde att den hade glidit ner men det hade den inte men jag börja fixa så han fatta att jag fatta att han kolla s han kolla på mig sen sprang han till sina kompisar som stog en bit ifrån :S aja när jag kom hem åt jag och nu sitter jag här..
hoppas alla haft en lika bra dag som jag:)
pusss<3


ingen komentar

jag vet inte vad som är fel, men jag orkar ingenting! jag orkar knappt stå upp, nått är fel men jag vet inte vad''/ aja idag har det inte hänt så mycket, jag och helena åkte till tc & träffa andrea så åkte vi till rissne och kolla lite men det var ingn rolig där så vi åkte till stan & åt på tacobar ( nacho delux den första på bilden)

image62
efter det så träffa vi elicia & emilia. & var med dom ett tag sen var jag & helena tvugna att gå, emilia,elicia & andrea stannade kvar & gjorde något.
a det var typ det jag gjorde idag. kanske skriver mer ikväll när jag pratat med helena för då finns det alltid något kul att skriva, hon gör mig på så gott humör:)

puuuuuuuuuuussssss


lediiigaaaa

idag är jag ledig & helena har sovit hos mig, lika kul som alltid, haha:)
idag ska vi träffa andrea & kanske åka till rissne och se om det händer något kul där, jag har inte så mycket att säga skriver mer om dagen ikväll:)

image58 image59 image61
kärleeeeeeeeek är bra:)

skäms

förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men jag hat haft fullt upp!
igår träffa jag emilia som jag inte träffat på ett år, vilket var väldigt mysigt! vi satt på moda ochjag tvinga i henne en macka:) hah sen gick vi bara runt och jag löpte 2 klänningar, ett par örhängen.
sen skulle jag åka hem och tog en buss med emilia och sen missa jag min buss så jag gick hem til emilia för min buss skulle inte komma förns om en halv timme.   hemma hos emilia satt vi i hennes säng och prata och hade allmänt mysigt, sen kom min pappa och hämta mig så åkte vi till en kina resturang där kitte, emma,anna, johan, fabbe och hampus satt så åt vi lite, men när vi skulle gå så börja jag och fabbe bråka ( som vanligt) denna gång om en keps :
jag : varför har du min keps?
han: jag fick ju låna den!
jag: nej! varför skulle du? det var en gång!
han: nej, vi bestämde ju att du fick låna mina solglasögon och jag din keps!
jag: a men då är det ju bra att jag vet var solglasögonen är!
han: ja men dom ligger ju på mitt rum!
jag: FAN TA DIG!
sen sparka jag han på benet vände mig om oc gick, efter mig kom han och a jag kan inte beskriva men det såg skit kul ut! sen kom alla efter och gick och as garva åt oss, sen blev det bråk om vem som skulle sitta fram i bilen men det tar vi någon annan gång:)
idag har jag inte gjort så mycket, jo juste vi fick tillbaka fysikprovet! jag fick inte mvg men jag fick vg ( stolt) hah men jag blir utan smink resten av terminen, eller iallafall på skoltid:) hah nej du ska jag vara social!
juste imogon ska tjerna simma''/ vi får se hur det går:)

BIG LOVE AMANDA

hata göteborg

den andra film vi såg var hata göteborg och den va kanske lite bättre:)
den var jätte söt när två börja gilla varandra, jag vill också ha pojkvän!
hah här kommer den:

big love amanda

tips från amanda

jag har varit med andrea och helena från fredag till lördag och idag så var vi på nån polsk friidrotts grej och kolla i regnet, sen åkte jag och andrea till fruängen och hyrde film och köpte godis, usch va äckligt mycket vi köpte jag mår fan illa bara av att tänka på det! men sen när vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, vi har bestämmt att vi ska ta det lungt idag, så vi satte oss och kolla på en av filmerna som var helt okej, den var lite lång tråkig iblan men det kanske var för att jag inte gillar skådisen ben stiller och han var med i filmen så det var nog det som gjorde att den blev som den blev för han är en dålig skådis ( enligt mig) men annars var den bra och jag kan tipsa den till dig som gillar ben stiller. nej nu ska jag gå och laga middag till andrea ( kyckling med ris ) vi får se hur det blir:)
hah juste min mobil dog så jag har min gamla samsung och den har inte den bästa kameran men den funkar så vi får se om det blir några dagens outfits annars får jag ta och plocka fram min digital kamera om jag hittar alla sladdar och så. men om det inte kommer några så är det därför, absolut inte för att jag inte orkar.
efter maten är det dax för nästa film och den kommer jag lägga ut sen för annars är det inte lika kul att se den! men jag lovar att den kommer sen.
imorgon ska jag och andrea träffa emilia gud va mysigt det ska bli vi får se vad vi hittar på. skriver mer om det imorgon!
här kommer filmen: The Heartbreak Kid....



big love amanda

skolans dag

idag var det skolans dag och hela skolan var på Vaxholm, där vi fick paddla, drag kamp, tips promenad, fotboll, brännboll..
vi började med fotboll och det kunde varit roligare, det var inget fint väder och jag kom i en grupp som jag knappt pratar med. sen var det dax för paddling, hah de´t var faktiskt ganska kul fast kallt, vi fick ha flytvästar som man kände sig som en giganstisk blöjbebis i:) hah jag och andrea paddla tillsammas och vi visste inte hur man svängde, så vi åkte typ ut en bit och en lärare fick starta båten för att åka och hämta oss men till slut fatta vi och vi vände men då körde vi in i båten istället efter ett tag åkte vi på grund,in i vassen och när vi äntligen kom på rätt väg kom kamil och ville förstöra så vi åkte fel igen! men när vi väl kom in i land gick vi och åt, i ett omklädningsrum''/ sen var det dax för tips promenad som var JÄTTE lätt typ vad är nemo för något? 1 älg, x fisk 2 groda!
hah sen gick vi och köpte VARM choklad och jag andrea och helna brände oss på tungan''/ sen var det dax för frag kamp, och jag vann alla grejer:) *stolt* sen skulle 7:ans  tjejer och 7:ans killar mötas och vi TJEJER VANN , killarna tyckte vi var fler så zazzi hjälpte dom, men VI VANN IGEN!  hah fatta vi vann mot ALLA killar + zazzi!!!!
( det kommer en video sen)
sen var det bränn boll och jag & helena skrek så vi fick ont! och vi vann med 138 - 67 typ mot 6:an:)
hah sen åkte vi hem och jag, andrea och elicia gick till tanto och tog massa underbara bilder. sen satt vi på ett berg i 1½ timme:)

image51 image52
image57
big love from amanda

älskar att skratta

idag hade vi vårt fysik prov och det gick inte som väntat, jag tror iallafall inte att jag får mvg FÖRLÅT KATTA jag menar det verkligen asso tänk om du får mvg och inte jag gud va jag kommer ha skuldkänslor! menmen vi får hoppas på det bästa:)
men efter skolan träffa jag elicia och cc, och vi åkte inte till stan: jag, andrea, helena, elicia & cc. och elicia och cc gick till h&m och vi andra gick och åt, efter det så skulle helena till muf  så jag och andrea blev ensamma, men vi gick och kolla om mitt nya kort fungerade ochdet gjorde det, för mitt gamla funka inte och det var väldigt irreterande, men jag spara pengar och det var ju posetivt:)
sen gick vi och köpte godis och han som jobba blev väldigt irreterad på oss, hah sen gick vi till h&m och massa andra affärer, och jag köpte ett par solglasögon! jag tänkte köpa en till bikini men jag ville inte slösa mer pengar än jag redan gjort så jag får vänta lite med det:) sen kom vi till h&m igen och asso ni vill inte veta men jag kan berätta snabbt: vi gick och as garva och a mer berättar jag inte, asso vi skratta sååå mycket så folk verkliegn kolla på oss, vad som hände sen vill ni verkligen inte veta:) hah kan bara säga, att det var länge sen jag skratta såhär mycket, tack andrea för att du finns<3  nej nu finns det inte så mycket mer att berätta.

image50


big love from amanda!

desperat housewives

ikväll kl. 21.00 är det desperat housewives och det kommer verkligen vara spännande eftersom det var en orkan förra veckan och nu får man se vad som verkligen hände! missa inte det:

big love from amanda

ingen nämnd, ingen glömd

jag orkar inte kämpa längre, jag märker at det ändå inte gör någon skillnad! jag har försökt vara lycklig i nsart ett år, men det går inte. jag kämpar och kämpar men får ingenting tillbaka! jag bryr mig inte om just det, men hellre att ni kommer fram till mig och säger det, öga mot öga. än att ni går runt och viskar om det, för en sak är säker! jag fattar mer än ni anar. det spelar ingen roll hur mycket jag bryr mig om er eller kämpar för er för det jag säger  verkar gå in genom ena örat och ut genom det andra.
alla märker att jag inte mår som jag brukar tillochmed dom som jag inte umgås med!
dom kommer fram och frågar: amanda, hur är det? du verkar ledsen......
jag säger att allt är bra, men är det sant?
ni alla får tro vad ni vill, för vet ni att? jag bryr mig inte längre! ni kan säga & göra vad ni vill, jag kommer inte ändra på mig i första taget, för det gjorde jag förra gången och vi alla vet nog hur det sluta.. jo att jag sitter här och skriver om det!
jag orkar inte dra hela lasset själv, jag orkar bara inte!  för jag märker att det är det jag gör, men jag bryr mig fan inte längre, idag på engelskan satt jag och tänkte på det här och börja fan gråta, jag märkte att människor stog både bakom och framför mig så jag drog bort tårarna och fortsatte med det jag höl på med...
som sagt, ingen nämnd, ingen glömd!
men jag orkar verkligen inte mer så jag säger hejdå nu och för en tid fram över, du måste verkligen få mig att inse att jag kan lita och allt det där på dig innan jag kan säga dom tre orden till dig igen!
så hejdå....

lite najs så där

den här låten är verkligen upppiggande:

tjollahopp

dagen har gått väldigt fort, jag hade sov morgon:)
hah efter skolan fick jag åka och ta en spruta, det kommer nog verkligen göra ont i armen imorgon, det sa iallafall helena!
jag måste plugga snart för jag har bara två dagar kvar sen har jag prov, sen kommer jag inte behöva pllugga så här mycket förns nästa år:) och det är verkligen skönt, men nu ska jag bara lägga in dagens outfit, men tänkte även slänga in gårdagens eftersom jag aldrig gjorde det''/ så här kommer dom:

image48
gårdagens outfit.

image49
dagens outfit.

big love from amanda

sover typ

hej allihopa, ligger här i sängen och sover typ. men jag måste berätta om filmen! jag kom precis hem från den, och den var jätte bra, rekomenderar verkliegn! den var rolig men endå lite crasy, men det tråkiga var att jag satt brevid den mest irriterade person i hela världn, han sattt och prata för sig själv, rapa och luktade svett blandat med baikon chips''/ aja filmen var bra och jag skulle kunna se den igen cameron och ashton är så sötta tillsammans!
jag rekomenderar den verkligen:)
image47
big love from amanda

varmt,varmt,varmt

klockan är 16.25 och har solat typ hela dagen. haft vatten krig med min lille bror och vart med några kompisar.
jag har iallafall redan fått en liten rand och jag har bara solat i två dagar! om vädret håller i sig och jag fortsätter sola varje dag kommer jag vara så brun så:)
men ikväll ska jag gå på bio med min mamma och vi ska se what happens in vegas, den börjar 20.45  och håller på i 1 h och 39 min. jag kommer med min komentar sen:)
what happens in vegas:
 

big love amanda<3

härliga sommardag

godmorgon allesammans..
idag ska jag bara ta det lugnt óch sola och plugga som vanligt den här helgen. en sak säger jag bara nästa helg måste bli mer fart än den här annars dör jag!
solen skiner och vinden är perfekt jag bara ÄLSKAR SOMMAR så alla vet:)
jag har faktiskt inte så mycket att säga:p

image46
simma lugnt!

kärlek från amanda<3

tips

ge gärna tips på vad ni tycker att jag ska skriva om, för det gör jag mer än gärna:)
pusss<3
image44

sommmmmmmmmmar

äntligen är det sommar, jag älskar verkligen sommar då slipper man alla thocka jackor och tröjor man kan gå i bara linne och shorts! iallafall så jag har varit lite dålig på att blogga dom senaste dagarna vilket jag ber om ursäkt för!
idag är jag hemma och solar och pluggar fysik, jag känner mig som värsta pluggisen men jag måste få mvg på det här provet. om jag inte sagt det tidigare så säger jag det nu: jag och en kompis har slagit vad med vår lärare att om vi får  mgv så kommer han raka av sig skägget och säga sitt mellannamn ( men jag vet redan vad han heter) hah jag är typ den enda:) om vi inte får mvg så måste vi vara utan smink resten av terminen''/ som tur e är det inte så långt kvar eftersom vi slutar den 3 juni:) hah här kommer lite sommar bilder + gårdagens outfit!

image39
( gårdagens outfit)
1 tukost linne från h&m
1 vitt linne från h&m
svarta leggings från h&m
1 grå skoltröja
 
 
bikini var typ min outfit idag.
en randig från gissa:)

bra/dåligt

jag sitter ar och tänker:
idag hade min gupp sin absolut sista show tillsammmans, vi kommer splittras nu. visst kanske några få kommer i sama grupp igen men inte allihopa! så är det varje år och det tråkiga är att det är ju på shown alla blir så bra kompisar med varandra!
jag har iallafall vait med hanna och iman, men idag var det bara jag och hanna för iman var tyvärr sjuk''/
hah jag och hanna hade en liten killjakt idag och den gick sådärmen vi hade iallafall kul:)
men jag kommer typ inte träffa någon  min förra gruyupp som jag har jort i snart ett år varje söndag! fatta helt plötsligt är allt bara slut!! nej nu orkar jag inte tänka mer på det, men något väldigt pinsamt var att helena och andrea var och såg mig dansa vilket var jätte pinsamt! hah som var jätte söa och hade ne gulllig blomma som är jätte söt den kommer in snart. nu lite bilder:

    
( jag,hanna,julia & mina fina blommor)

DAGENS OUTFIT:
image38

klänning från gina tricot och ett linne från h&m



massssssa av kärlek tiller allla<3

trött som fan

jag sitter här och typ sover som vanligt, har precis kommit hem från Lasse külhers dans show som var helt underbar som vanligt. fast i år gick det ovanligt snabbt! jag har inte så mycket att säga här kommer dagens outfit och lite blommar som jag fick:

  
( DET KOMMER MER BILDER MIN DATA VILLE INTE MER IKVÄLL)

BIG LOVE(``V´´)

tjena tjena

hejhej, jag har precis kommit hem och jag är jätte trött!
jag skulle egentligen vart med elicia idag men det blev inte så för jag ska på släktmiddag. så vi ska typ träffas på fredag och byta alla våra kläder som vi lånat av varandra.
asso idaghar det inte hänt så mycket utan dagen gick ganka fort men fortast går ändå måndag&fredagar för då har jag mindre lektioner:)
aja här kommer dagens outfit:

image28 

pratar i telefon

jag sitter här och pratar i telefon med andrea i telefon om allt och ingenting. men idag har jag inte gjort så mycket. va i skolan och var med alla andra, sen efter skolan träffa jag helena, andrea & felix men sen behövde helena gå så jag, andrea & felix gick till bibloteket och gick in på helg.playahead.se, sen gick vi och hämta filipa(andreas syster) sen gick vi hem till felix men när hans pappa kom hem så gick vi och jag åkte till medborgarplatsen och träffa katarina och vi plugga för vi ska få mvg på vårt fysikprov för då kommer zazzi raka av sig skägget, men om vi inte får mvg så måste vi vara utan smik resten av treminen, hah tror jag måste plugga''/

här kommer dagens outfit:
image25image27
(skorna hade jag på mig men inte byxorna)

allt och lite till (a)

nu är det söndag och jag har varit med helena hela ``lovet´´ och det har hänt massa saker, nästan allt står i inlägget nedan. jag kommer inte orka berätta allt som hänt igår, men vi sov i husbilen och vi log där och prata imorse och klockan halv ett så gick vi hem till helena och åt frukost och sen åkte jag in till dansen och när jag står och överdriver en dans så ser jag att elicia sitter utanför och ser allt:) hah sen kommer jag ut och vi går och byter om sen står andrea utanför så vi åker till mc donald´s och köper glass:D och pratar sen skulle jag träffa min kusin så vi åkte mot mörby men sen kommer jag på att vi ska mot ropsten så vi måste tillbaka och massa, sen kommer jag till östermalmstorg och går upp fel och a, allt blir bara fel. när jag äntligen kommer fram så ska vi åka moppe och jag har typ den mest pinsamma hjälmen på mig och sen åker vi till emilia och jag lånar två tröjor och sen när vi kommer hem till mig så är typ alla mina kläder hos mamma så vi äter och sen cyklar vi till mamma men hon var inte hemma så jag cykla hem till pappa och hämta nycklar men när jag kommer tillbaka så ser jag att mamma också är hemma så jag har cyklat i onödan! sen hittar emilia två tröjor och lånar dom sen cyklar vi hem och kolla på tv och sen skulle emilia hem, men det har varit en mysig dag. här kommer lite bilder från helegen!

     

liam och andrea var ju så söta:
  

lång men läs ändå

hej allihopa.
jag har inte bloggat på typ 4 dagar, och jag har mycket att berätta.
men tyvärr har jag bara bilder på dagens outfit från i onsdags men jag berättar mer om det sen...
när vi hade slutat skolan i onsdags så gick jag, helena & andrea till bibloteket ( jag vet nörd varning) a men där hitta vi i alla fall poppä och vi satt och prata med honom i a jätte länge sen skulle han gå och köpa cola och vi åkte hem till helena, vi fixade oss och sen gick vi ut igen, det fanns inte så mycket människor i rissne så vi gick mest runt, sen när vi skulle till tc och träffa några men då träffa vi basse, siamak & danielsom vi prata med en stund, sen åkte vi men vi kom på att det kanske skulle vara lite roligare att vara med dom( basse, siamak&daniel) så vi åkte upp igen men då var dom på väg ner ovh allt blev lite pinsamt så vi bestämde oss att åka.
när vi kommer tillbaka så står basse,siamak & daniel kvar där uppe och vi står och pratar med dom ett tag sen går vi till helenas gamla  skolgård och sitter där ett daniel behövde gå hem så det gorde han, men efter ett tag kommer basses mamma och dom pratar och a sen blev klockan mycket och vi gick hem och sov i husbilen och helena sa till basse att han skulle komma dit, men vi trode inte att han skulle det så när han ringer och står utanför får vi panik för vi sover i gamalt smink och allt, så vi springer in på toaletten och fixar oss snabbt sen kommer vi ut och sen går vi hem och äter frukost så vi var inte med dom så länge:)
men var vi ute med helenas lillesyrra som är helt underbart roligt. sen skulle vi äta middag men både helena och kamil sa att maten var jätte äcklig så vi gav den till hunden coh samla ihop pengar till mc donalds så ingen skulle mäska. men när vi kommer dit så blir det fel på pengar atomaten så dom tar 20 kr från oss och säger att det fattas pegar. så vi får gå hem och hämta mer och då blir julia sur och säger till helenas föräldarar att vi ska gå och äta och dom bara skrattar sen åker vi till sundbyberg och äter, och allt blir jätte oinsamt som vanligt. sen träffar vi simon och det blir också pinsamt oc a, sen idag har vi inte gjort så mycket  jo vi träffa andrea som fick komma hem frn sitt land:) och vi har inte gjort så myket, sen gick vi på bio och hade det mysigt sen när vin är på väg till toaletten så hoppar kamil på helena och får en fläskläpp. och vi pratar lite med honom sen går vi och när vi kommer tillbaka så sitter dom lite längre brt och vi stannar på något lite `` café´´ nej inte ens det några stolar och ett bord.  och träffar en tant som kan prata alla språk, sen går vi bort till kamil och benjamin ch prtar med dom men sen måste andrea hem så vi följer med henne till slussen och när vi kommer tillbaka till medis är inte npgra kvar så vi åker hem och på bussen sitter några killar och börjar prata med oss och så men sen gick dom av och a nu sitter jag här och skriver.. hah här kommer onsdagens outfit:

 

och i torsdag hade jag ett par blå jeans och ett blått linne med en vit kofta till, och fredag hade jag mörk blå jeans, grönt linne och en svart kofta

kärlek från amanda<3

RSS 2.0